Краще за день народження: артисти з Бориспільщини влаштували низку концертів для військових на Донбасі

Разом із військовими піднімали прапор на териконі, провели сім концертів і навіть вийшли в ефір «Тризуб Fm» – такою насиченою видалася поїздка на Донбас артистів із Бориспільщини Зої Тимченко та Віктора Бутка, а також солістки із Бучі Ганни Мудрої.

«На Донбас раніше їхали всі – один поперед одного, а зараз тих, хто хоче подарувати щиру пісню нашим військовим, одиниці. І напередодні свого дня народження я подумала: краще поїду на Донбас, ніж удома за столом вітання прийматиму… І знаєте, це був найкращий день народження у моєму житті. Ми співали, танцювали, обіймались. Емоції і драйв просто зашкалювали. Ми виступали в ангарі з технікою, у дитячому таборі й просто на вулиці. Що ті півтори доби без сну, коли тебе зустрічають такі слухачі?» – ділиться враженнями від поїздки Зоя Тимченко.

Артисти побували у Лисичанську, де не тільки виступили на великій сцені під час святкування звільнення від окупації, а й піднялися на терикон, аби разом з військовими та волонтерами підняти прапор України.

Відвідали надзвичайну церкву в Карлівці, яку будували всім миром і яка дійсно є храмом для душі українських патріотів. Окрім того. вийшли в ефір «Тризуб Fm», побажали військовим якнайшвидшої перемоги і подарували пісню.

«Ми привезли хлопцям і дівчатам кращий наш репертуар. І вони з нами співали, записували слова на телефон. Це дорогого варте і, звісно, краще за день народження», – наголосила З. Тимченко.

На осінь артистка знову планує концерти, і знову на Донбасі. Водночас вона дякує друзям та небайдужим за фінансову підтримку і за можливість дарувати військовим українську пісню.

Тоня ТУМАНОВА, «ТС»

Share Button