Смертельна ДТП поблизу Ревного

11 липня ввечері поблизу села Ревне Бориспільського району сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя двох людей, з яких одна дитина. За інформацією поліції Київської області, на автодорозі сполученням Мартусівка – Проців в межах села Ревне Бориспільського району 33-річний водій не впорався з керуванням автомобіля «Vоlkswagen-Golf», здійснив виїзд на праве ґрунтове узбіччя та перекинувся на дах. Загалом в автомобілі перебувало 16 осіб, 7 із яких діти віком від 6-ти до 16 років.

Директор КНП «БЛІЛ» Олександр Щур повідомив, що того вечора до лікарні госпіталізували шестеро постраждалих (троє з них – діти): четверо людей у стані середнього ступеня важкості, ще двоє (жінка та дитина) отримали тяжкі тілесні ушкодження і зараз знаходяться в реанімації.

Водночас начальник Бориспільського районного управління поліції Тарас Кравчук наголосив, що досліджуватиметься і відповідальність батьків, які допустили ситуацію, коли пасажирів більше за допустиму кількість, тим самим безвідповідально поставилися до перевезення і себе, і своїх рідних.

Share Button