Урочистості біля РАЦСу: у весільній кареті – до сімейного щастя

Подружній парі Лихолат – Владі і Григорію, яка у вівторок реєструвала  шлюб у Бориспільському РАЦСі, міська влада влаштувала приємний сюрприз. Поки молодята ставали на весільний рушник, обмінювалися каблучками та поцілунками, ставили підписи у свідоцтві про одруження, перед входом на них чекала справжня казка: дівчинка з пелюстками троянд прямо з церемоніальної зали запросила молодят до білосніжної карети.

За словами начальниці управління культури Наталії Погребної, карету встановили з ініціативи міського голови Володимира Борисенка, аби молодята мали чудову нагоду сфотографуватися на згадку про весільну церемонію.

«Сьогодні ми показали приклад іншим парам, як можна використовувати цю фото-зону, хоча, можливо, вони матимуть і свої ідеї», – наголосила посадовець.

Автори проєкту – брати Валерій та Віталій Нікітюки, розповіли, що створювали цю красу без макета і будь-яких креслень. Варто наголосити, що вони реалізували в місті й низку інших цікавих проєктів, серед яких Валлі та Єва – сміттєві урни біля управління архітектури та містобудування, Оптімус Прайм біля компанії «БКБМ» та ін.

«Аби зробити такий витвір, потрібні натхнення, час, багато терпіння, сил та енергії, над каретою, наприклад, працювали два місяця», – поділився робочими моментами Валерій. А ще він сподівається, що слугуватиме вона довго.

Марина ГРИЦЮК, «ТС», фото Сергія Марченка

Share Button