У Бориспільській лікарні доліковують останніх пацієнтів з COVID, а інфекційка вже працює як у докарантинні часи

У КНП «ББЛІЛ» доліковують пацієнтів з діагнозом коронавірусна інфекція і найближчим часом не прийматимуть хворих на COVID. При цьому інфекційне відділення вже відновило свою звичайну роботу – як у докарантинні часи.

«КНП «ББЛІЛ» віднесено до третьої хвилі медичних закладів, що надають допомогу при COVID. Минулого тижня інфекційне відділення № 2 нашої лікарні було закрито у зв’язку з відсутністю хворих. На сьогодні в лікарні доліковуються ще п’ять пацієнтів з діагнозом коронавірусна інфекція», – повідомили у лікарні.

За словами головного лікаря «ББЛІЛ» Олександра Щура, інфекційне відділення повернулося до звичайної роботи, а в неврології, яка теж приймала хворих на коронавірус, зараз ремонт. Головлікар додав, що поки хворих на коронавірус не прийматимуть.

Проте у лікарні нагадують, що вакцинаційна кампанія не зупиняється — наразі щеплення отримують освітяни, медики та люди 80+.

«Згідно зі статистичними даними про поширення коронавірусу, лікарі роблять висновок, що той відступає. Бажаємо усім здоров’я і не забувайте про дотримання протиепідемічних заходів», – сказали у «ББЛІЛ».

Інф. «ТС»

Share Button