У музеї: «Подих акварелі» – всеукраїнський та міжнародний

Минулої п’ятниці в Бориспільському державному історичному музеї відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської та Міжнародної виставки акварельного живопису «Подих акварелі», на якій представлені роботи митців не лише з України, а й із-за кордону – Австралії, Канади, Чехії, Еквадору, Ізраїлю, Італії, Молдови, Польщі та Іспанії. Про це повідомляє у Фейсбуці Бориспільський державний історичний музей.

Вказується, що авторкою та ідейною натхненницею є художниця з Борисполя Людмила Степанян, яка презентувала цьогорічний каталог.

До слова. Всеукраїнський культурно-мистецький проєкт «Подих акварелі» народився 2019 року в Борисполі. І, незважаючи на карантинні обмеження, набирає обертів, запрошуючи до своєї творчої родини нових митців з усього світу.

Бориспільці та гості міста мають можливість відвідати виставку та доторкнутися до світу живопису до 30 червня за адресою: м. Бориспіль, вул. Київський шлях, 89. Музей відчинено щодня, окрім понеділка та вівторка. Години роботи: 10:00-18:00. Відвідати може кожен бажаючий, але за умови дотриманням карантинних вимог.

 

Share Button