«Щасливий діабет»: у Борисполі обговорили проблеми хворих на цукровий діабет

2 червня в міській раді відбувся тематичний «круглий стіл» «Щасливий діабет», на якому було порушено низку важливих питань хворих на діабет, зокрема і дітей. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Бориспільської міської ради.

Йшлося про проблеми та новації у забезпеченні препаратами інсуліну, доступність дошкільної освіти для інсулінозалежних діток та можливість їх реабілітації й оздоровлення в спеціалізованих закладах.

В обговоренні, наголошувалося у повідомленні,  взяли участь заступники міського голови Тамара Матяш і Людмила Бистра, начальник відділу охорони здоров’я Людмила Пасенко, директор КНП «ББЛІЛ» Олександр Щур з колегами лікарями-ендокринологами, начальник управління соціального захисту населення Любов Даниленко, начальник управління освіти і науки Тетяна Павленко, депутати Бориспільської міської ради та представники громадської організації «Діа-Бориспіль» (керівник Тетяна Юр).

Дискусія вийшла змістовною та результативною, адже присутні мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх турбують. Зокрема, було обумовлено, що оперативно повідомлятиметься про всі зміни в законодавстві щодо забезпечення інсуліном, а також питання співпраці місцевої влади та ГО «Діа-Бориспіль».

Share Button