Новим головою «Асоціації учнівського самоврядування» обрано Інну Дем’яненко

Минулої середи на території Бориспільського академічного ліцею відбулися вибори голови ДГО «Асоціація учнівського самоврядування». Про це повідомляє Управління освіти і науки Бориспільської міської ради на своїй сторінці у Fаcebook.

На посаду голови претендувало шестеро учнів шкіл Бориспільської територіальної громади: Уляна Красненко – від ЗОШ № 3, Денис Лакизюк – від НВК «Гімназія «Перспектива» імені Володимира Мономаха, Інна Дем’яненко – від НВК «Спеціалізована школа» імені Костянтина Могилка, Геннадій Юденко – від ЗОШ № 6, Олександра Масоха – від Бориспільського академічного ліцею та Анна Гурленко – від Любарецької ЗОШ.

Усім кандидатам дали можливість висвітлити свою передвиборчу програму та дати відповідь на запитання виборців та конкурентів. Далі вибори, які проходили анонімно: бюлетені кидали до спеціальної скриньки. Після підрахунків голосів головою ДГО «Асоціація учнівського самоврядування» стала Інна Дем’яненко, а її заступником – Денис Лакизюк.

Екс-голова Дар’я Калинюк написала свій останній пост на сторінці Fаcebook «Асоціація учнівського самоврядування», де поділившись досвідом роботи, дала кілька порад та побажала успіху новій команді.

Share Button