Міський туристичний зліт: 120 учасників із Бориспільської ОТГ змагалися за нагороди, розважалися та смакували борщем з вогнища

З веселими піснями і розвагами, запальними змаганнями та смачним борщем з вогнища – у лісі під Борисполем провели черговий міський туристичний зліт. За нагороди змагалися 120 учасників із 9 команд Бориспільської ОТГ. Кому дісталися нагороди та хто з гостей відвідав захід, розповіла керівниця Бориспільського центру туризму Тетяна Рахуба.

«Міський туристичний зліт серед команд закладів загальної середньої освіти Бориспільської ОТГ відбувся 21-22 травня у лісовому масиві близько залізничної станції ім. Г. Кірпи. У змаганнях взяло участь 9 команд (близько 120 учасників): Бориспільських ЗОШ №№ 3, 7, БАЛ, гімназії «Перспектива» та сіл Глибоке, Іванків, Рогозів, Сеньківка, Любарці. Нереально круті діти та їх керівники, особливо директори БАЛ та Сеньківської школи, які особисто очолили спортивну делегацію», – наголосила Т. Рахуба.

Команди змагалися у спортивній програмі (особисто-командна та командна дистанція Смуга перешкод) та конкурсній (фігурне водіння велосипеда, розпалювання вогнища, топографічна зйомка місцевості, знавці туризму, перша долікарська допомога, самодіяльність, туристична страва та туристичні табори), дихали свіжим лісовим повітрям, прокидалися під спів пташок і від запаху смачного сніданку на вогнищі, грали у вільний час у рухливі ігри та співали пісні біля вогнища.

Перемогу здобула команда Бориспільської гімназії «Перспектива», на другому місці команда Іванківської ЗОШ, яку особисто приїхала привітати директор, і на третьому – БАЛ.

«Всі команди поїхали додому з дипломами, а 12 учасників з нагородами від міського голови Володимир Борисенко за особистий залік у своїх вікових категоріях».

Т. Рахуба також подякувала усім, хто долучився до проведення зльоту, підтримав команди, зокрема, Людмилі Бистрій (заступнику міського голови – ред.), управлінню освіти і науки в особі Тетяни Павленко, Катерини Шабан та Валентини Коломієць, Євгенію Гроні, Pejdan Sasha, Андрію Макарову та пожежній команді «Штурм», батальйону патрульної поліції, Олександру Щуру, ДП «Бориспільський лісгосп».

«Особлива подяка батькам, які розуміють, що такі заходи корисні для дітей, що самі привозили до нас своїх діток, усіляко допомагали і довірили нам своє найцінніше», – резюмувала керівниця закладу.

Інф. «ТС»

Share Button