ЕКСПЕРТИ ПОЧАЛИ РОБОТУ НАД БРЕНДОМ КИЇВЩИНИ, ЖИТЕЛІВ ОБЛАСТІ ЗАПРОШУЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ

Київська облдержадміністрація ініціювала розробку бренду регіону. Експерти з Агенції туристичних ініціатив та студії дизайну «White Studio Design» вже почали працювати над цим. Проте долучитись до розробки проєкту може кожен бажаючий. Про це повідомив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«У сучасному суспільстві бренд потрібен кожному місту й області, які стрімко розвиваються і зацікавлені в розвитку туристичної індустрії та економічної сфери. Київщина прогресує. І ми не просто усвідомлюємо свої переваги, ми маємо на меті їх гідно презентувати. Саме тому в нас стартувала робота над створенням бренду. Це допоможе нам у якісній промоції нашого регіону в уже найближчій перспективі», – прокоментував В. Володін.

Щоб долучитись до розробки бренду Київщини, потрібно надіслати свої пропозиції та мотиваційний лист на електронну адресу управління туризму облдержадміністрації tourism.gov.ua@gmail.com.

Зазначимо: до робочої групи з брендування ввійдуть представники сфери туризму, інвестори, потенційні туристи та жителі області. Створення унікального бренду, айдентики та брендбуку Київської області сприятиме активній реалізації туристичного потенціалу. Серед ключового – формування репутації та позитивного іміджу регіону, зростання туристичної та інвестиційної привабливості громад, а також ріст внутрішнього та зовнішнього ринків туризму.

За інф. пресслужби Київської ОДА

Share Button