БОРИСПІЛЬ ГОТУЄТЬСЯ ДО ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ

Маємо нагоду вкотре довести, що Бориспільська громада — найспортивніша: 12 червня в нашому місті відбудеться Олімпійський день. Це спортивно-масовий захід, що охоплює різні види спорту, зокрема, легку атлетику (20 м, 500 м, 1000 м), гирьовий спорт, турнір з стрітболу, шахів, дартсу, воркауту, перетягування канату тощо. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Бориспільської міської ради.

Вказується, що, за попередніми підрахунками, до міста завітає 1500 спортсменів та гостей з 69 територіальних громад Київської області. Тож підготовка в розпалі.

У повідомленні йдеться про чергове засідання організаційного комітету під головуванням міського голови Володимира Борисенка, що відбулося 5 травня. Долучилися до обговорення й представники Київського обласного відділення Національного олімпійського комітету Володимир Корнієнко та Ігор Малинський, а також керівник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофєєв, які допомагають місту в організації. На засіданні порушили чимало важливих питань та визначилися з подальшим планом дій.

Водночас розпочинається реєстрація волонтерів, які допомагатимуть безпосередньо під час проведення заходу. Тож організатори просять відгукнутися активних та відповідальних.

Share Button