Додаткова сесія ЗНО триватиме з 29 червня до 14 липня

В Україні додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться з 29 червня до 14 липня. Про це повідомляє пресслужба Українського центру оцінювання якості освіти.

Зазначається, що тестування з хімії під час додаткової сесії пройде 29 червня; з англійської мови – 1 липня; з німецької мови – 2 липня; з іспанської мови – 5 липня; з французької мови – 6 липня; з математики – 7 липня; з фізики – 8 липня; з української мови – 9 липня; з української мови і літератури – 9 липня; з історії України – 12 липня; з біології – 13 липня; з географії – 14 липня.

Результати додаткової сесії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 23 липня.

В УЦОЯО нагадали, що протягом 6-18 травня 2021 року триватиме додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Як повідомлялося, у 2021 році абітурієнти можуть складати 5 предметів ЗНО, 4 з них – ДПА у формі ЗНО. Реєстрація на ЗНО/ДПА тривала з 1 лютого до 5 березня.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 21 травня – хімія, 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

 

Share Button
Tags: