Дев’ятикласниця Олександра Масоха стала президентом Бориспільського академічного ліцею

У Бориспільському академічному ліцеї з’явився президент, точніше президентка. Як повідомили у навчальному закладі – це учениця 9-А класу Олександра Масоха.

Знайомство

«Немає нічого неможливого. Повір у себе – і в тебе повірять інші», – так звучить девіз президентки БАЛ Олександри.

Дівчина, як вказано на сторінці ліцею у Facebook, активно розвиває та проявляє свої здібності у різноманітних творчих напрямах.

«Беру участь у шкільних та міських заходах. Захоплююсь атмосферою активістики і збираюся пов’язати з цим своє майбутнє. При цьому добре навчаюсь і обожнюю точні науки», – розповіла дівчина.

Окрім того, Олександра поділилась, чому вирішила посісти таку важливу посаду у шкільному самоврядуванні, представила свій «пакет реформ» та розказала, як це, бути однією з кращих.

Чому вирішили бути президентом ліцею?

– Я завжди хотіла додати щось від себе у життя ліцею, те, що могло б сподобатися іншим.

Як це, бути однією з кращих?

– Не вважаю себе кращою за інших, але багато працюю над собою, прагну досконалості.

Ваш пакет реформ?

– Хотілося, щоб були цікаві гуртки для учнів, щоб у майбутньому діти розвивали свої здібності та демонстрували таланти. Звісно, і зараз є учні, які цікаво проводять дозвілля, але таких мало. Більшість мають здібності, які не розвивають їх. Також хочеться, щоб більше проводилося заходів за участі вчителів та учнів. Така педагогіка партнерства залишає приємні спогади та сприяє дружній, доброзичливій атмосфері.

Але це тільки маленька частинка того, чого хочеться додати до цікавого та різноманітного  життя ліцею.

Ваша мета та завдання як президента?

– Моя мета як президента нашого ліцею – об’єднати учнів, допомогти кожному знайти, проявити себе,  здобути певний життєвий досвід.

Інф. за матеріалами Бориспільського академічного ліцею

Share Button