ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: У 2021 РОЦІ ПЛАНУЮТЬ РЕКОНСТРУЮВАТИ ШКОЛУ В СЕЛІ ПРОЦІВ

До кінця 2021 року плануємо завершити реконструкцію Процівської школи в рамках програми «Велике будівництво».

Реконструкція школи створить належні умови для всебічної освіти дітей. У цьому є гостра потреба, оскільки Процівська школа не в змозі повністю забезпечити всіх дітей шкільного віку які проживають в селі, якісними освітніми послугами.

Близько 200 учнів села Проців вимушені навчатися у школах прилеглих сіл, перевантаженість яких перевищує норму в 2,5-3 рази. До того ж кількість учнів, що проживають у Бориспільському районі, щороку зростає. Реалізація проєкту вирішить цю проблему.

Будівельна готовність об’єкта — 34%. Вартість проєкту — 92,5 млн грн. Обсяг фінансування у 2021 році становить 58,7 млн грн, зокрема, з коштів державного фонду регіонального розвитку, обласного бюджету та Вороньківської сільської ради Бориспільського району.

У 2020 році побудовані триповерхові будівлі 1 та 2 черг, облаштовано одноповерхову каркасну будівлю під котельню з димовою трубою та склад щепи, влаштовано зовнішні мережі, а також заповнено віконні та дверні прорізи. У 2021 році планується завершити реалізацію об’єкта, необхідно здійснити внутрішнє та зовнішнє оздоблення, благоустрій території.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

 

Share Button