ТУРИСТИЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ БОРИСПІЛЬЩИНИ: важливі питання розвитку туристичної галузі розглянуто під час засідання постійної комісії Бориспільської районної ради

10 березня у Бориспільській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, спорту та туризму. У засіданні взяв участь заступник голови Бориспільської райради Іван Недогибченко. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Бориспільської районної ради.

Присутні розглянули широкий спектр актуальних питань, що стосуються перспективи розвитку туристичної галузі у Бориспільському районі.

Зокрема, історик, засновник всеукраїнського проєкту «Скіфський Воїн» Сергій Червінський акцентував увагу на важливості знань та збереженні культурної спадщини, а також на можливості реалізації ініціатив «Скіфського воїна» на території району.

Члени комісії також заслухали керівника Бориспільського міського центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Тетяну Рахубу і члена постійної комісії Бориспільської міської ради з питань освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту, у справах релігії, соціального захисту населення та охорони здоров’я Анастасію Гаспарян щодо їх бачення розвитку вказаної сфери. Озвучено також і проблемні питання.

Окрім того, член комісії Владислав Томін наголосив на необхідності організації зустрічей з керівниками туристичних об’єктів Бориспільського району.

У свою чергу, запрошена на засідання, громадська активістка Світлана Грицай звернулась до комісії стосовно збереження Сулимівського парку та  включення його до списку туристичних об’єктів Бориспільського району.

Насамкінець голова робочої групи з вивчення і підготовки питання «Перспективи розвитку туристичної галузі на Бориспільщині» Юрій Бобровнік поінформував комісію, що до 19 березня об’єднані територіальні громади Бориспільського району мають визначитись у бажанні участі у роботі комунального закладу, що планують створити для координації та розвитку туризму у Бориспільському районі.

За результатами розгляду розглянутих питань члени комісії ухвалили відповідні рішення.

 

 

Share Button