Талановитим вручили стипендії міського голови

Напередодні дня Святого Миколая відбулося вручення стипендій міського голови за успішність у навчанні протягом 2020-2021 років.

Як повідомили у виконавчому комітеті Бориспільської міської ради, це щорічна добра традиція до новорічно-рідзвяних свят для учнів із соціально незахищених сімей та дітей, батьки яких служать у зоні проведення ООС.

«Стипендію у розмірі 2000 грн отримали Катерина Бруяцька, Дарина Волошина, Андрій Галанін, Софія Гончаренко, Анастасія Дудка, Анастасія Зателепа, Тихон Касянчук, Ксенія Нікуліна, Людмила Тишко. Також діти отримали у подарунок солодощі», – йдеться у повідомленні.

Секретар міської ради Владислав Байчас, заступник міського голови Людмила Пасенко та депутат міської ради Володимир Сидоренко привітали стипендіатів і подякували їм за активну позицію в житті, наполегливість та старанність у досягненні поставлених цілей, наголосивши, що вони справжня гордість нашого міста.

Також цього дня відзначили Назара Медведенка, Марію Нестеренко, Андрія Шуменка та Андрія Піця, вихованців Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, які виконали відповідні нормативи для присвоєння звання «Кандидат у майстри спорту України» під час змагань на Кубок України зі спортивного туризму – водного туризму.

Інф. «ТС»

Share Button