У Міжнародному центрі Нацгвардії: святковий день 14 жовтня

У Міжнародному центрі Національно гвардії України, що в с. Старе, відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. Привітати гвардійців прибули численні гості, представники Бориспільської райдержадміністрації, місцевого самоврядування та ветерани військової частини 3070.

«Цього дня ми віддаємо шану пам’яті загиблим у боях за нашу свободу та територіальну цілісність, вшановуємо усіх, хто сьогодні мужньо виконує свій громадянський обов’язок – захищає Україну. У Міжнародному центрі проходять службу 140 учасників бойових дій», – наголосив начальник Міжнародного центру полковник Генадій Пузанов.

Інструктори Міжнародного центру готують підрозділи НГУ, які щодня забезпечують охорону громадського порядку на вулицях міст України та виконують завдання за призначенням в ООС. Переймаючи досвід наших міжнародних партнерів, Навчальні центри створюють програми для підготовки підрозділів з урахуванням кращих надбань правоохоронних структур світу.

За сумлінну службу гвардійці отримали нагороди та цінні подарунки від міністра внутрішніх справ України, командувача Національної гвардії України, керівництва Бориспільської райдержадміністрації та військового духовенства.

Військовий капелан центру отець Іван Касенич з благословення митрополита Київського і всієї України, предстоятеля Православної церкви України Епіфанія подарував Центру копію ікони Покрови Пресвятої Богородиці в українському стилі.

Пісенним подарунком гвардійців привітав Заслужений артист України Михайло Грицкан.

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ

Share Button