«БІЛИЙ ВОРОН» НА ПОЛІГОНАХ МІЖНАРОДНОГО ЦЕНТРУ

У вересні в Міжнародному центрі Національної гвардії України за підтримки ДержКіно України відбулися зйомки художнього повнометражного національного фільму з робочою назвою «Білий ворон». Про це повідомило у Фейсбуці відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ.

За сценарієм авторів, фільм розповідає історію пацифіста-екопоселенця з Горлівки Донецької області, який стає українським снайпером-добровольцем, коли на Донбас приходить війна.

До участі у зйомці кінострічки були задіяні військовослужбовці та військова техніка Міжнародного центру і Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України, а також Бригада швидкого реагування Національної гвардії України, тренувальний табір якої розташований на загальновійськовому полігоні у с. Старе. А до зйомок масових сцен загалом долучилося близько ста гвардійців та зо два десятки одиниць техніки.

«Над проєктом ми розпочали працювати ще у грудні минулого року і плануємо завершити його наступного 2021 року. До Нацгвардії звернулися невипадково, адже вже маємо досвід співпраці та впевнені у вирішенні всіх питань щодо організації та надання допомоги у зйомках», – наголосив продюсер проєкту Артем Денисов.

Доречно сказати, що у головних ролях цієї художньої картини знімаються як відомі, так і молоді українські актори: Олег Драч, Андрій Мостренко, Павло Алдошин, Роман Ясиновський та Олег Шульга.

Зйомки у Міжнародному центрі продовжаться вже у листопаді цього року.

Фото з https://ru-ru.facebook.com/NGU3070/

Share Button