М’ячі для маленьких чемпіонів з «Атланта»

Призи знайшли своїх героїв – 21 вересня у Борисполі футболісти ФК «Атлант» отримали м’ячі за перемогу у турнірі «TITAN CUP», а також у Чемпіонаті Дарницького району міста Києва.

Змагання відбулися ще на початку року, але тоді вручити нагороди не встигли – завадив карантин. Виступ бориспільців (команда хлопчиків 2011 р. н.) на «TITAN CUP» став дійсно сенсаційним серед 130 команд-учасниць – маленькі «атланти» здобули друге місце. А в чемпіонаті Дарницького району команда дітей 2012 року народження потрапила у ТОП-3.

Тож у клубі вирішили: тільки-но випаде нагода – влаштувати своє невеличке футбольне свято на честь переможців. В якості призів обрали м’ячі, бо ж хіба є кращий подарунок для справжнього футболіста? Свою підтримку в організації свята надав віце-президент Федерації футболу міста Борисполя, депутат міської ради Євгеній Грона, за що і клуб, і батьки висловлюють йому вдячність.

«Людина зацікавлена у розвитку футболу – допоміг щиро і безкорисно», – наголосив тренер Ігор Герасименко.

«Атлантів» вітали щиро і тепло – на футбольному полі одразу після гри. А поки їм бажали здоров’я та нових перемог – малеча оглядала подарунки та чекала нагоди випробувати їх у грі.

Євгеній Грона: «Хочу, щоб спорт став частиною життя наших маленьких бориспільців»

«Коли мені зателефонував тренер ФК «Атлант» – я відразу ж погодився допомогти. Ці хлопчики досягли неабияких результатів. А після вручення вони налетіли на ці м’ячі, як горобці. Сподіваюсь, що це маленьке футбольне свято надихатиме їх на нові перемоги, додасть їм сил і наснаги. Мені б хотілося, щоб спорт став частиною їх життя, адже він гартує характер, стимулює бути кращим і сильнішим», – розповів Євгеній Грона.

Share Button