Назустріч людям: «Автосервіс» відкрив маршрут «Бориспіль – Мала Стариця»

Ще кілька тижнів тому дістатися з міста до Сулимівки чи Григорівки було неабиякою морокою. До Кучакова ще півбіди, а далі – хочеш пішки, хочеш – на перекладних. Але з 15 вересня все змінилося – «Автосервіс» відновив маршрут № 20 «Бориспіль – Мала Стариця».

«Ми тепер одна громада, тож маємо жити як одна велика родина, йти назустріч людям, підтримувати їх», – вважає керівник ТОВ «Автосервіс» Микола Грона.

У селах такій новині неабияк зраділи, адже дістатися до Борисполя стало простіше простого.

«І швидко, і комфортно. На рівні!» – діляться пасажири.

Довгоочікуваний маршрут № 20 працює без вихідних. Наразі організовано три рейси.

«З Борисполя час відправлення 06:20, 11:40 та 16:00, а з Григорівки – 07:00, 12:30 та 16:40. Але, гадаю, з часом, графік дещо зміниться – прислухатимемося до побажань жителів, щоб їм було максимально комфортно. Уже зараз до нас звертаються з проханням перенести виїзд із Борисполя на 18.00 або й на 19.00. Думатимемо над цим», – наголосив виконавчий директор «Автосервісу» Микола Кононенко.

За його словами, відкриттю маршруту передувала велика підготовча робота.

«Наш керівник Микола Грона зустрічався з громадою та з Кучаківським сільським головою Миколою Дженжебіром. Не секрет, що цей маршрут закрили багато років тому через збитковість. Тож перед нами сьогодні стоїть завдання зберегти його. Упевнений, що без пасажирів ми не залишимось. Та й зараз люди щодня заходять в автобус і дякують. Як кажуть, що від серця йде – те до серця й доходить», – додав М. Кононенко.

ДОВІДКОВО: автобус № 20 курсує за наступним маршрутом: Вулиця Бежівка – с. Артемівка – с. Кучаків – с. Лебедин – с. Сулимівка – с. Мала Стариця – с. Григорівка.

Share Button