Чемпіонат Київщини з боксу: наші спортсмени найкращі і найсильніші

10-13 вересня у м. Бровари у легкоатлетичному манежі відбувся чемпіонат Київської області з боксу серед чоловіків, молоді та юніорів. Участь у поєдинках взяло понад 150 спортсменів із 19 міст та районів Київщини. Варто наголосити, що ці змагання були відбірковими напередодні чемпіонатів України, що відбудуться у вересні та жовтні.

«Тому бориспільці готувалися до цього чемпіонату дуже відповідально», – каже тренер з боксу Микола Степаненко і відразу з гордістю перелічує імена своїх вихованців – призерів і переможців, які показують у поєдинках свої кращі вольові якості, силу, характер та волю до перемоги, техніко-тактичну підготовку.

Отже, Бориспіль на чемпіонаті Київщини представляли вихованці тренера Володимира Лазебника – Ігор Розумович (вагова категорія 91 кг), В’ячеслав Самсоненко (в/к 69 кг), Денис Настасієнко (в/к 64 кг), Денис Шевченко (в/к 75 кг) та тренера Миколи Степаненка – Даніїл Лобанов (в/к 60 кг), Олег Швидченко (в/к 69 кг), Сергій Руденко (81 кг) і Микола Яровий (в/к 81 кг).

Переможцями у фінальних поєдинках кожен у своїй ваговій категорії стали Д. Шевченко та М. Яровий, друге місце здобув Д. Настасієнко, треті місця – у О. Швидченка та С. Руденка.

«Наші спортсмени і найкращі, і найсильніші – так завжди кажу своїм вихованцям», – підсумував М. Степаненко.

До слова, у зв’язку з карантинними обмеженням змагання проходили без глядачів. Спортсмени, тренери, судді та технічний персонал дотримувалися усіх карантинних правил.

Інф. «ТС»

Share Button