У гімназії «Перспектива» відкрили мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту, бігову доріжку та спортивну залу

13 вересня в Бориспільському НВК «Гімназія «Перспектива» імені Володимира Мономаха після реконструкції та капітального ремонту відбулося урочисте відкриття мультифункціонального майданчика для ігрових видів спорту, бігової доріжки та спортивної зали. Про це повідомляє сайт Бориспільської міської ради.

Вказується, що це результат командного підходу міської влади на чолі з міським головою Анатолієм Федорчуком, обласної влади в особі начальника управління молоді та спорту Сергія Тимофєєва, депутатського корпусу та адміністрації закладу до виконавців робіт щодо планування, виготовлення проєктно-кошторисної документації, проходження державної експертизи, виділення коштів, проведення тендерів, визначення виконавців, виконання будівельних робіт та контролю за їхньою якістю.

На святі також були присутні випускники гімназії, члени збірних команд України та призери чемпіонатів світу. В рамках урочистого відкриття відбулася товариська зустріч з баскетболу серед команд Бориспільського НВК «Гімназія «Перспектива» і збірної команди учнів Київської гімназії «Либідь» № 34 імені Віктора Максименка та чемпіонат Київської області з футболу серед дітей 2006-2007 рр.н. за участі команд збірної міста Борисполя «Центр Спорту «Фаворит».

Заходи відбулися із дотриманням встановлених на період стану надзвичайної ситуації санітарних та протиепідемічних норм і вимог.

Вартість мультифункціонального майданчика: 2235554,40 грн, з них 953752 грн – кошти обласного бюджету, 1281803 грн – кошти місцевого бюджету. Виконавець робіт: ТОВ «ОСНОВА БУД ПЛЮС».

Вартість капітального ремонту покриття бігової доріжки робіт – 523923 грн з місцевого бюджету. Виконавець робіт: ТОВ «Партнер ПЛЮС».

Капітальний ремонт спортивної зали обійшовся міському бюджету в 4200609 грн. Виконавець робіт: ТОВ ВС «Строймастер».

Прочитано на https://borispol-rada.gov.ua

Share Button