Солодкі подарунки — від Святого Миколая

  • У с. Щасливе відбулася традиційна щорічна акція «Твори добро». Учні та педагоги Щасливського НВК передали новорічні подарунки мешканцям стаціонарного відділення територіального центру надання послуг одиноким, що в с.Ревне, та підготували для них новорічну виставу «Старі казки про головне». Також передали солодкі «миколайчики» школярам в м.Щастя Луганської області.
  • У Глибокому учасники зразкового театру «Світанок» привітали учнів 1-4 класів Глибоцької ЗОШ театралізованими казками.
  • День Святого Миколая відзначили у селах Велика Стариця, Перегуди, Горобіївка. Солодкі подарунки отримали діти учасників АТО, багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Організатор заходу: Сеньківська сільська рада на чолі з сільським головою Юрієм Ляшенком.
  • А напередодні свята, 17 грудня, після капітального ремонту гостинно відкрив двері Мартусівський сільський клуб. Сільський голова Василь Косовець, вітаючи односельців зі святом, побажав усім миру, здоров’я та благополуччя.

Святкові зустрічі, уроки милосердя, театральні вистави, вручення подарунків — такі заходи з нагоди улюбленого свята малечі відбулися в усіх селах району.

  • Окрім цього, волонтери району приєдналися до благодійних заходів на території Донецької та Луганської областей. Днями на схід вирушили два завантажені дитячими подарунками екіпажі з м. Калуш та Києва. Солодощі, фрукти, овочі, побутова техніка, засоби особистої гігієни, ліки, одяг, іграшки ротримали притулки і дитячі будинки сімейного типу.

Нині громади Голосіївського району м. Київ та Бориспільського району готують гуманітарний вантаж для військовослужбовців 25 батальйону.

За матеріалами офіційного веб-сайту Бориспільської РДА (http://raybori.gov.ua/)

Share Button