«Картопля почекає!»

Так вирішили для себе учасники колективу «Черешенька» з Великої Стариці і, не чекаючи допомоги від районної влади та спонсорів, полишивши на декілька днів усі домашні клопоти, на власні кошти вирушили на дев’ятий Фестиваль народної творчості «Кручанські забави», який проводиться щорічно на території приватної садиби неперевершеного гармоніста-віртуоза з Великої Кручі, що на Полтавщині, Миколи Василенка. Колектив організовано три роки тому, його наставниками є Зоя Тимченко і Володимир Сидоренко, але всіх учасників «Черешеньки» поєднує велика любов і відданість музиці.

У фестивалі «Кручанські забави» взяло участь чимало колективів. Однак «Черешенька» полонила всіх своєю надзвичайно позитивною енергетикою, яку не втомлювалася дарувати кожному, хто завітав на дійство, за що й отримала заслужену нагороду – Диплом фестивалю.

«Я поставила собі за мету – взяти участь цього року у якомога більшій кількості конкурсів, фестивалів, чогось досягти», – розповідає Зоя Тимченко. – Разом із Володимиром Сидоренком побували на конкурсі «Играй, гармонь». Саме там і познайомилися з Миколою Василенком, який запросив нас на «Кручанські забави».

Інф. «ТС»

Share Button