УБОЛІВАЮЧИ ЗА НАШИХ

У рамках Всеукраїнської церемонії «Свято Олімпійського прапора» 5 серпня стяги України та Національного Олімпійського комітету замайоріли над небом Борисполя.

Уже з п’ятниці, 5 серпня, 205 найкращих спортсменів держави у Ріо-де-Женейро (Бразилія) захищають честь нашої країни. За ХХХІ Олімпійськими  Іграми спостерігають мільйони глядачів, уболіваючи за своїх улюбленців, фаворитів, співвітчизників. Загалом до 21 серпня спортивні українці викладатимуться на повну у 27 видах спорту. На урочистому заході заступник міського голови Людмила Пасенко наголосила: «Ми піднімаємо прапори, аби бути солідарними у прагненні нашої команди, нашого народу до перемоги».

Секретар депутатської комісії з питань культури, молоді та спорту, депутат Михайло Шкоруп та директор міського центру спорту та ФЗН, депутат Микола Костянець, побажали присутній малечі щастя і здоров’я, а також успіхів у спорті рівня Олімпійських ігор.

Право підняти Державний прапор України надали Вадиму Ісмайлову – майстру спорту України з кікбоксингу, майстру спорту України міжнародного класу з козацького двобою, володарю Кубка світу з козацького двобою.

Прапор Національного Олімпійського комітету України піднімала Ольга Мороз – майстер спорту України міжнародного класу, неодноразова чемпіонка України з легкої атлетики, учасниця Олімпійських ігор в Атланті 1996 року.

Свідками урочистої події стали представники міської влади, депутатського корпусу, освіти, культури, спорту, ЗМІ та юні спортсмени.

Інф. «ТС»

А ТИМ ЧАСОМ…

До уваги любителів футболу!

14 серпня о 17.00 на стадіоні «Колос» відбудеться матч на першість України серед команд першої ліги. Гратимуть команди «Арсенал» (Київ) – «Іллічівець» (Маріуполь).

Share Button