Смітинка в чужому оці

Надзвичайно тішуся, коли колеги з інших ЗМІ міста цитують наші публікації, бо тоді розумію: і вони нас  читають. Та більше радію, коли вони ж (колеги) про нас ще щось і пишуть, бо це означає: їм не байдужа «Трудова слава».

Найбільшим нашим «шанувальником» серед місцевих ЗМІ залишається «Ринок Бориспіль». Прочитавши публікацію «Хто ж у нас очільник міста?», подумалось: мабуть, таки важкувато із темами для висвітлення у цій газеті, якщо автор так ретельно  аналізує написане у «Трудовій славі», наче під мікроскопом розглядає, обмірковує, робить власні висновки стосовно помилки, випадково допущеної журналісткою «ТС», коли та оперативно готувала інформацію до друку і, не перевіривши чи неправильно зрозумівши слова одного із тренерів шахового клубу, виклала їх на папір. Так, журналісти, на жаль, як і всі нормальні люди, які багато працюють, можуть помилятися. Звичайно, легше написати два-три матеріали на місяць, аніж три-чотири на день. Зате хто буде професійнішим, вгадайте?

Журналістка вже встигла перепросити всіх героїв статті. На щастя, вони з розумінням поставилися до допущених нею неточностей. А от автора публікації в «РБ» шкода, адже він не знайшов, чим посмакувати в погожі літні дні, окрім як помилкою журналіста «Трудової слави».

Інна БАКУМ, «ТС»

Share Button