Справи комунальні

«Багатостраждальний» бювет

Бювет, що знаходиться за адресою вул. Київський Шлях, 63, в черговий раз понівечили. Про це на плановій нараді розповів перший заступник міського голови Микола Корнійчук. За словами посадовця, це вже далеко не перший випадок, коли вандали псують кнопки управління бювету, але цього разу не обійшлося без неприємних наслідків: жінка, яка намагалася набрати води, випадково торкнулася оголених проводів. Наразі бювет відновлено.

М. Корнійчук закликав правоохоронців частіше навідуватися до «багатостраждального» бювету, аби попередити його псування в подальшому.

Каналізаційні відходи – подалі від будинків

Наразі завершилися роботи з облаштування пункту прийому рідких відходів по вул. Чернігівська. Як повідомив М. Корнійчук, раніше місцеві жителі скаржилися на асенізаційні машини, що заважали їм. Тож було прокладено дорогу від заводу «Озон», працівники КП ВКГ «Бориспільводоканал» виготовили і встановили необхідне обладнання. Тепер пункт прийому нечистот функціонуватиме подалі від житлового фонду. Аби асенізаційні машини не їздили через вул. Чернігівську, її перекрили.

Окрім цього, відтепер тут вестиметься відеоспостереження: фіксуватимуться асенізаційні автомобілі, кількість поїздок, а за користування братимуть плату – на господарські потреби «Бориспільводоканалу».

Нова техніка для озеленення міста

Як повідомив М. Корнійчук, затяжна спека минулого тижня змусила працівників КП «ВУКГ» активніше доглядати за зеленими насадженнями у місті: поливати квітники, газони тощо. Наразі для цих потреб у підприємства є одна поливально-мийна машина, якої часто виявляється недостатньо. Тож прийнято рішення придбати ще один автомобіль. За словами М. Корнійчука, найближчим часом проведуть тендер на його придбання.

Ольга РОГАЧ, «ТС»

Share Button