БОРИСПІЛЬЩИНА «ЗА» РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ

У зв’язку з перевиконанням районного бюджету керівництво Бориспільщини має намір розвивати соціальну інфраструктуру. З цією метою відбулися поїздки до Лебедина та Сеньківки.

У Лебедині робоча група у складі голови райдержадміністрації Дмитра Вороніна, його першого заступника Володимира Солдатенка, голови районної ради Владислава Байчаса, його заступника Івана Недогибченка, Кучаківського сільського голови Миколи Дженжебіра визначалася з обсягом і вартістю ремонтних робіт місцевого спортивного комплексу. Оглянувши приміщення, систему теплопостачання, водовідведення, наявність електромереж, керівники дійшли висновку: комплекс потребує серйозних капіталовкладень.

Утім, за словами Д. Вороніна, ремонт можливий за умови співфінансування: «За травень виконання районного бюджету становить 207,5%. Це близько 13 млн позапланових надходжень. Відтак маємо змогу інвестувати певні кошти в ремонт спорткомплексу за умови спільного із сільською радою фінансування».

У рамках поїздки керівники поспілкувалися з Почесним громадянином Бориспільського району, спортсменом-важкоатлетом, неодноразовим чемпіоном світу і Європи серед ветеранів Петром Базюченком.

Така поїздка — не перша в робочому графіку керівництва району. Днями голова РДА Д. Воронін побував в с.Сеньківка, де планують капітальний ремонт гуртожитку для дітей-сиріт, інвалідів та малозабезпечених. Разом із начальником управління економіки, торгівлі та розвитку інфраструктури Наталією Паніною, Сеньківським сільським головою Юрієм Ляшенком та представником власника будівлі ЗАТ «ПЗ «Агрорегіон» обговорили обсяги робіт на об’єкті.

Олександра Шостак, прес-секретар Бориспільської РДА

Share Button