«Радість» у Болгарії

Нещодавно Народний хореографічний ансамбль «Радість» Будинку дитячої та юнацької творчості міста Борисполя повернувся з визначною нагородою — І місцем, яке виборов на Міжнародному фестивалі дитячої та юнацької творчості «Bulgaria Art Festival», що відбувся з 4 по 13 червня в курортному комплексі «Золоті піски» (м. Варна, Болгарія).

Фестиваль був представлений різними номінаціями та жанрами: вокальне мистецтво, хореографія, інструментальні ансамблі. У фестивалі взяли участь колективи з Болгарії, Грузії, різних міст України: Києва, Одеси, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Дніпра, Черкас та ін.

Ансамбль «Радість» своїми танцями презентував національну культуру України. Беззаперечні схвальні відгуки журі та І місце отримав наш колектив в номінації «Народний танець». А Єлизавета Пилипчук (на фото), вихованка Зразкового вокального ансамблю «Веселочка», в номінації «Естрадний вокал» серед понад 30 учасників виборола ІІІ місце.

Керівники колективу Ірина Хижна та Людмила Мартиненко висловлюють подяку за допомогу та фінансування поїздки батькам вихованців Народного хореографічного ансамблю «Радість».

За інф. Будинку дитячої і юнацької творчості

Share Button