Конструктивна розмова з сільськими головами

Минулого тижня голова РДА Дмитро Воронін провів оперативну нараду з сільськими головами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, представниками медичних, правоохоронних та військових структур.

Про результати виконання бюджетів сільських рад за 4 місяці 2016 року та планові показники виконання бюджетів сільських рад за 6 місяців 2016 року поінформувала начальник управління фінансів Тамара Матяш та сільські голови. Дійшли висновку щодо необхідності координації роботи адміністрації та виконкомів сільрад. У реальності — це допомога кожній територіальній громаді.

З основними аспектами Програми соціально-економічного та культурного розвитку району на II півріччя ознайомила начальник управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Наталія Паніна. Документ винесено на затвердження сесії Бориспільської районної ради, що відбудеться 24 травня. Програмою, зокрема, передбачено спрямування коштів на об’єкти, що потребують першочергового фінансування: навчальні та медичні заклади, соціальні й культурні проекти, будівельні майданчики, а також поліпшення умов благоустрою. Одним із пріоритетних питань є виведення діяльності КП «Горянин» на новий рівень надання послуг водопостачання та водовідведення місцевому населенню.

Присутні заслухали інформацію начальника управління архітектури та містобудування Сніжану Павлову щодо розширення меж міста Києва за рахунок земель Бориспільського району. План потребує уточнення та подальшого обговорення.

Про призов громадян на строкову та контрактну службу інформував військовий комісар Бориспільського об’єднаного міського військового комісаріату Володимир Мойсеєнко. Він вкотре звернувся до сільських голів з проханням активізувати роботу з призовниками та спільними зусиллями виконувати поставлені Міністерством оборони завдання щодо популяризації служби у контрактній армії.

За інф. прес-служби Бориспільської РДА

Share Button