Призначено радника з питань АТО

Радником голови Бориспільської районної державної адміністрації призначено Олексія Цілика — бійця 11-го батальйону «Київська Русь». Відповідне розпорядження голова РДА підписав 18 квітня 2016 року.

Народився Олексій Цілик 25 травня 1983 року. Навчається в Київському університеті будівництва та архітектури. Мобілізований до Збройних сил України у травні 2014-го. Проходив військову службу в складі 11-го батальйону «Київська Русь». Демобілізований в червні 2015 р. Наразі бере активну громадську участь в діяльності Асоціації учасників АТО Бориспільщини, є членом громадської організації «Сектор безпеки».

За словами О. Цілика, найближчим часом в кожному селі району відбудуться зустрічі з учасниками АТО щодо обговорення проблем та пошуку ефективних першочергових рішень. Серед найболючіших тем радник назвав медичне лікування воїнів, отримання ними грошового забезпечення та передавання у власність земельних ділянок. Він також висловив сподівання на всебічну підтримку Бориспільської райдержадміністрації.

За матеріалами прес-служби Бориспільської РДА

Share Button