Збірна Київщини увійшла до ТОП-5 кращих команд України з водного туризму

Про це свідчать результати чемпіонату України «Карпатське раллі», що відбувся в Івано-Франківській області 1-3 квітня.

Бориспільці теж побували на водному раллі. У складі команди Київщини карпатські пороги приборкували директор Бориспільського центру туризму Тетяна Рахуба, а також керівники гуртків Дмитро і Олександр Вигнани та Олег Коломієць.

Враженнями про змагання та командний результат із «ТС» поділилась директор Центру туризму Тетяна Рахуба.

«Побувавши на цих змаганнях, ми вкотре переконалися в тому, що змагання – це неоціненний досвід, підвищення кваліфікації, а також перевірка своїх навичок. Без них подальший розвиток ні керівників гуртків, ні вихованців – неможливий», – наголосила Т. Рахуба.

За її словами, на «Карпатське раллі» цього року з’їхалась найбільша, за останні 6 років, кількість команд. Змагання навіть отримали статус міжнародних, адже поряд з українцями змагалися й білоруси.

За результатами змагань до ТОП-5 потрапили команди Карпатського регіону та Київщина.

«Перші місця розділили команди Івано-Франківської, Львівської та Закарпатської областей. Це закономірно, адже вони живуть біля річок, мають досвід роботи у порогах. Ми теж уже накопичили достатньо знань, але поки цього замало. Тож наш результат високий», — наголосила директор Центру туризму.

Бориспільців, за словами Т. Рахуби, як і решту учасників команди Київської області, суперники вже  знають як гідних конкурентів.

«Прикро, що для участі у таких змаганнях, де ми представляємо місто та область, нам потрібно йти у відпусти й оплачувати все за свій кошт. Але, з іншого боку, добре, що є люди, які завжди готові нас підтримати. Цього разу це «Самопоміч», а саме громадський активіст Борис Шапіро та депутат міської ради Ілля Луців і, звісно ж, директор мотузкового парку «Тарзан» Олександр Пейдан», — додала директор Центру туризму.

Тоня ТУМАНОВА, «ТС»

Share Button