ВАЛЕРІЙ МАТИШКО: «НА ТЕ ТИ Є І ЖІНКА, ЩОБ Я ТЕБЕ ЛЮБИВ!»

Концерт Валерія Мартишка «Дочекайся мене…» у міському Будинку культури — особливий подарунок для прекрасної половини людства напередодні свята 8 Березня.

Святкове дійство стало справжнім Парнасом духовності, щирості, чуттєвості, адже творчий бомонд представляли гурт «Шевченко-блюз» у складі Ігоря Самофалофа та Едуарда Усубова, народний хореографічний ансамбль «Міленіум» (керівник – Світлана Новодворська), танцюристи міжнародного класу Олексій та Вікторія Крохмалюки, солістка Оксана Самофалова.

Пісенність і музичність перепліталися з поетичною лірикою, сповненою любові до жінки-весни, жінки-коханої, жінки-матері, жінки-України. Увазі глядачів представлено три нові композиції, дві з них – патріотичні. Пісня «Стежа» пролунала спеціально для дружин загиблих льотчиків, яких вшанували хвилиною мовчання.  Ще одним прем’єрним твором стала окопно-лірична пісня «Дочекайся мене». Аранжування до неї виконав Ігор Самофалов.

А доказом того, що мистецтво єднає всіх, – і дорослих, і дітей, було виконання десятирічною Альоною Журавською пісні «Мамині руки» (композитор – Сергій Сокур).

Яскравою кульмінацією вечора стало танго «Недопите вино», тлом якого слугував виступ від Клубу спортивного бального танцю «BATAKADA».

Глядачі обдаровували Валерія Мартишка оплесками стоячи. Щирі привітання пролунали і з вуст міського голови Анатолія Федорчука та його заступника Людмили Пасенко. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, палкі почуття, пов’язані з жінкою – пройшли крізь серце кожного.

Ольга Кацан, вихованка гуртка «Cлово» при БДЮТ, фото Тетяни Підгурської

Share Button