В ОСТАННЮ ПУТЬ

У понеділок Бориспіль прощався зі своїм героєм – 43-річним бійцем Геннадієм Логвином, який загинув під час виконання службового обов’язку в зоні АТО. Чоловіка мобілізували на службу в лютому 2015 року, він воював у складі 57-ої мотопіхотної бригади.

Після 7 серпня родина та близькі люди втратили зв’язок із військовим. Тривалий час його вважали зниклим безвісти після гранотометного обстрілу під Горлівкою Донецької області. Єдина інформація давала рідним надію на повернення рідної людини живою. Утім, восени товариші виявили останки воїна, що, за припущенням, могли належати Геннадію Борисовичу.  Після численних експертиз тіло загиблого повернули рідним, аби ті поховали та вшанували пам’ять солдата, який віддав життя у боротьбі за Україну.

Десятки людей прийшло провести героя в останню путь. Поряд з рідними друзі, товариші по службі, представники влади, громадські діячі, волонтери, небайдужі містяни.

Протягом кількох годин, зі сльозами на очах та болем в серці, бориспільці прощалися із загиблим. Церемонія розпочалася від будинку військовослужбовця. Труну, огорнуту жовто-синім полотнищем, несли на руках бойові побратими Геннадія. Похоронну процесію очолив настоятель Свято-Миколаївського храму протоієрей Микола Кравчук. Віддаючи останню шану вірному синові нашої держави, промовці наголошували, що герої не вмирають, і дякували матері за мужнього сина. Під звучання Державного Гімну бійця поховали на кладовищі по вул. Тургенєва.

Олеся Арсенич, фото Тетяни Підгурської

Share Button