Президент представив нового голову Київської ОДА Максима Мельничука

Президент Петро Порошенко представив колективу Київської обласної державної адміністрації нового керівника – Максима Мельничука. Він замінив на цій посаді Володимира Шандру, який кілька днів тому написав заяву про звільнення за власним бажанням. Відповідний Указ № 33/2016 Президент підписав 3 лютого 2016 року.

Глава держави привітав нового очільника Київської ОДА та вручив йому посвідчення. Президент висловив переконання, що М. Мельничук, як людина із досвідом роботи у міжнародній діяльності, вчений, спеціаліст з інвестиційних та інноваційних проектів, зможе розвинути потенціал Київщини у нових напрямах.

П. Порошенко подякував В. Шандрі за роботу на посаді очільника області продовж останніх двох, можливо, найважчих років в новітній історії країни. Президент відзначив, що екс-голові Київської ОДА не лише вдалося втримати ситуацію у регіоні, але й досягти розвитку соціально-економічних показників, де Київська область є одним із лідерів.

У свою чергу, М. Мельничук наголосив: «Виконуватиму і ділитимуся всіма навичками та вміннями, щоб дійсно Київська область стала тим регіоном, який стане пілотним, інноваційно-новітнім і даватиме приклад на всю Україну». Він висловив сподівання на продуктивну співпрацю з Київською обласною радою.

Джерело: http://www.president.gov.ua/

Share Button