Дітей шкільного віку оздоровлено на 74%

12 листопада відбулося засідання оперативного штабу з питань реалізації міської Програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2013-2017 роки, в якому взяли участь заступник міського голови, голова штабу Людмила Пасенко, начальник управління освіти і науки Тетяна Чернойван, методист міського методичного кабінету Надія Липовецька.

На засіданні, зокрема, йшлося, що з міського бюджету на організацію оздоровлення та відпочинку дітей було виділено 235 410  грн, за які оздоровлено 416 дітей, серед них:

46 дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки, (ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ», Херсонська обл., м. Скадовськ); 9 вихованців реабілітаційної установи змішаного типу для інвалідів та дітей-інвалідів «Наш дім» (ДОРЦ «Маяк» Херсонська  обл., Голопристанський р-н, с. Залізний порт); 361 дітей пільгових категорій у таборах з денним перебуванням при загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Голова правління ВАТ «Агробудмеханізація», депутат міської ради  Володимир Шалімов, уже традиційно, придбав путівки на відпочинок у ДП «Санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» (Херсонська обл., м. Скадовськ) 10 учням, які стали переможцями та призерами обласних олімпіад, та п’ять путівок для дітей, які проживають на окрузі, закріпленому за депутатом.

За результатами анкетування, проведеного в загальноосвітніх навчальних закладах міста, за рахунок різних джерел фінансування відпочинком охоплено 4843 дітей, що становить 74% від загальної кількості дітей шкільного віку.

Надія Липовецька, методист міського методичного кабінету управління освіти і науки

Share Button