Ігор Шалімов: «Міська політика має стати політикою єдності»

На місцевих виборах «Наш край» здобув найбільшу кількість голосів. У міській раді політсила буде представлена 10 депутатами. За словами Ігоря Шалімова, який теж балотувався від «Нашого краю», незважаючи на надзвичайно брудний виборчий процес, міську політику він бачить лише в конструктивному руслі.

«У місті має бути тільки одна політика – політика єдності й недопущення розбрату. Час, коли можна було звинувачувати у всьому попередників, – минув. Потрібно працювати. Хоча уже нині починаються спекуляції з розподілом посад та місць у комісіях. Моя думка з цього приводу така: на відповідальні посади потрібно призначати тих, хто має досвід роботи на керівній посаді, тих, у кого за плечима реальні справи. Те, що ти кричиш голосніше за всіх, ще не причина довірити собі відповідальну посаду», — наголосив І. Шалімов.

За його словами, серед сфер, які потребують уваги, – житлово-комунальне господарство. Тому новообраний депутат запропонував свою кандидатуру до членства в комісії ЖКГ: «У цій комісії треба працювати, адже сьогодні гостро стоять питання встановлення теплових лічильників, утеплення будинків, ремонтів тощо. Я особисто хочу спрямувати свою енергію в конструктивне русло».

Щодо свого обрання, за словами І. Шалімова, особливих очікувань не було: «Я працював на своєму окрузі п’ять років, як меценат допомагав ЗОШ № 8. За весь цей час моє підприємство вклало у навчальний заклад понад 1,2 млн грн. Проте особливих очікувань щодо депутатства у мене не було. Я собі вирішив: якщо люди оберуть – піду працювати депутатом, якщо ні, так тому й бути».

Тоня ТУМАНОВА, «ТС»

Share Button