ВИЗНАННЯ

Згідно з Указом Президента України № 632 від 09.11.2015 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва» за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва,в вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність присвоєно почесне звання «Народний артист України»:

DSC_7187Олександру Дмитровичу ЗЮЗЬКІНУ – художньому керівникові та диригенту Народної академічної хорової капели імені Павла Чубинського та Бориспільського народного муніципального камерного хору управління Бориспільської міської ради.

 

 

 

 

14025670Петру Фадійовичу ПАНЧУКУ — артистові драми – провідному майстрові сцени Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, м. Київ та виконавцю головної ролі у виставі «Батько» А. Стріндберга Муніципального театру Бориспільської міської ради.

 

 

 

 

 

Виконавчий комітет Бориспільської міської ради та управління культури, молоді та спорту щиро вітають працівників культури з високими державними нагородами та бажають реалізації нових творчих планів.

Share Button