Бориспільські інспектори з паркування отримали повноваження притягувати порушників до відповідальності: коли розпочнуть роботу

У Борисполі невдовзі розпочнуть роботу інспектори з паркування – виконавчий комітет Бориспільської міської ради 22 травня надав їм повноваження притягувати порушників до відповідальності.

Як повідомив заступник міського голови Віталій Горкун, інспекторами з паркування будуть співробітники відділу благоустрою.

«Двоє фіксуватимуть порушення, ще один – опрацьовуватиме матеріали і притягуватиме до відповідальності», – повідомив Віталій Горкун.

Також він уточнив, що наразі йдеться не про порушення правил паркування загалом, а саме про порушення правил зупинки-стоянки.

У центрі уваги інспекторів опиняться власники транспортних засобів, які протиправно паркуються на місцях для людей з інвалідністю біля супермаркетів, тротуарах, а також ближче, ніж десять метрів до пішохідного переходу. Розпочати роботу мають уже найближчим часом.

«Технічно готові – закуплено програмне забезпечення. Зараз ми на стадії отримання ключів до державних баз даних. Чекаємо на доступ до загальнонаціональної бази власників транспортних засобів», – додав Віталій Горкун.

Share Button