Євгеній Черенок іде з посади керівника Бориспільської «первинки»

Євгеній Черенок на своїй сторінці у Facebook повідомив, що йде з посади керівника Бориспільської первинки.

«16.11.2017 — 14.02.2023. Саме в цей період я був керівником новоствореного, потужного комунального некомерційного підприємства «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», без перебільшення – одного з кращих закладів України», – написав Черенок.

Він також наголосив, що у подальшому планує продовжувати відбудовувати медицину України на державному рівні.

«Чому я йду з цієї посади? Є дуже бачато чинників, які спонукали мене прийняти таке важке рішення. Мої близькі люди знають про них, знають, як я вагався при прийнятті остаточного рішення. Але крок зроблено і треба йти далі, треба виходити із зони комфорту, треба приймати нові знання, навики і продовжувати відбудовувати нашу медицину, медицину Вільної, Незалежної України, відбудовувати вже не на місцевому рівні, а на державному.

Знаю, що буде нелегко, але мені ніколи нічого не давалося легко – завжди все досягалося шляхом важкої праці. Жодного разу в житті я не перескакував через кар’єрні сходинки: студент – медбрат фізіотерапевтичного відділення – інтерн – лікар – асистент кафедри – заступник головного лікаря центральної районної лікарні – директор ЦПМСД, навіть у проміжку встиг попрацювати в департаменті охорони здоров’я КОДА))). Зараз переходимо на вищий рівень – державну службу», – написав Черенок.

Також він звернувся «до майбутнього директора КНП «Бориспільський міський ЦПМСД», його заступників, тих хто залишається працювати з моєї команди, депутатів міської ради, міського голови і його заступників із секретарем».

«…бережіть, будь ласка, те, що ми створили важкою працею за ці п’ять з лишнім років. Бережіть те, що маєте, розвивайте, підтримуйте один одного, не заважайте працювати і тоді наша медицина буде ще кращою, і я в це свято вірю! А я, своєю чергою, буду завжди поруч і буду завжди допомагати!» – резюмував він.

Share Button