Виконував бойове завдання: війна забрала життя ще одного героя-бориспільця

ХВИЛИНА МОВЧАННЯ. У бою за Україну, її свободу, цілісність і незалежність, залишаючись вірним військовій присязі, на Харківщині героїчно загинув відважний захисник з Борисполя, випускник Бориспільської ЗОШ імені Юрія Головатого № 1, сержант, командир піхотного відділення 51-річний Олександр Пінчук.

«Він був майстром на всі руки – якісно робив ремонти, допомагав друзям, рідним. Ніколи не відмовляв у допомозі», – згадують рідні.

Окрім золотих рук, герой був творчою особистістю. Впродовж багатьох років грав на сцені Муніципального театру «Березіль», неодноразово допомагав в облаштуванні декорацій для вистав. У творчому доробку Олександра Пінчука більше десяти вистав у головній ролі…

Олександр з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію суверенної України добровільно пішов до військкомату, а вже у березні приєднався до лав Збройних сил України.

29 січня 2023 року під час виконання бойового завдання життя сержанта Олександра Пінчука обірвалося…

У скорботі разом із рідними схиляємо голови, поділяючи біль непоправної втрати і вшановуючи світлу пам’ять гідного сина України, який до останнього подиху був вірним важкому та водночас почесному обов’язку захисника Батьківщини.

Наші щирі співчуття родині, рідним, близьким.

Share Button