Діти гвардійців вирушили на двотижневий відпочинок у Сполучені Штати Америки

Діти загиблих, полонених та безвісти зниклих військовослужбовців НГУ відправилися на відпочинок у Сполучені Штати Америки за сприяння благодійного фонду «Ukraine Aid Fund» у штаті Колорадо.

Українська діаспора у Денвері зустрічала дітей з українською символікою, піснями та щирими обіймами. Вони разом заспівали гімн України в аеропорту.

Основна мета поїздки – психологічна реабілітація та відпочинок дітей від війни. У рамках культурної програми діти нацгвардійців відвідають: музей мистецтва, українську церкву, гірськолижний курорт, а також проведуть час з американськими однолітками на пікніку на мальовничому березі річки Міссісіпі тощо.

«Я дуже вдячна українській діаспорі в США, що організували цей відпочинок. Нас підтримують за межами Батьківщини, це дуже цінно. Я ще не можу усвідомити до кінця, що відбулося і що я знаходжусь за тисячі кілометрів від України, але я дійсно щаслива, що маю можливість відпочити і побачити інше життя», – ділиться враженнями маріуполька Христина.

Висловлюємо слова вдячності українській діаспорі та благодійному фонду «Ukraine Aid Fund», які всіляко допомагають українцям, зокрема членам сімей військовослужбовців Нацгвардії.

Слава Україні!

Відділ інформації та комунікації Національної гвардії України

Share Button