«Поки вивантажували допомогу, одній із волонтерок розбили дім»: бориспільці побували у Бахмуті

Бориспільські волонтери побували у Бахмуті – привезли допомогу. Детальніше про поїздку розповіла волонтерка Наталія Федосова на своїй сторінці у Facebook.

«Бахмут – як два паралельні світи. В одному – ЗСУ воює з окупантом, а в іншому – люди, які намагаються вижити – перезимувати без тепла, світла, води і під постійними обстрілами.

Весь час ми чули вибухи, то ближче, то далі, то зовсім поруч. Поки вивантажували, одній із волонтерів розбили житло…», – написала Федосова.

За її словами, у місті працює кілька пунктів обігріву, де є генератори, гаряча їжа, одяг, можна зарядити телефони, отримати ліки, подивитися новини.

«До 8000 людей знаходяться в місті.

Туди і привезли допомогу, яку будуть готувати для людей та роздавати.

Також заїхали до наших військових, передали дещо.

Таня і Свєта – координатори на двох таких пунктах, люди з великим серцем, що постійно з людьми. При нашій зустрічі одразу обіймають. Не очікувано було зустріти міського голову на пунктах обігріву з людьми… Поки ми знаходились у Донецькій області, Андрій Січка (військовий медик) написав: «Вітаємо на нашій землі». Це дійсно наша земля, яку ми не віддамо, це наші люди, бо до чужих під обстріл не поїдеш.

Прийде час, коли на звільненій землі не буде ворога супостата, а буде мир, буде спокій, буде розвиток та розквіт… обов‘язково буде!» – додала волонтерка.

Федосова також подякувала усім, хто підтримує, допомагає, захищає, хто молиться, хто надихає, хто вірить і будь-чим наближає нашу Перемогу.

Підтримати волонтерів можна донатом:

4441114442236715

Share Button