Дбає про безпеку жителів громади: де й коли можна звернутися до поліцейського офіцера громади

Уже більше року капітан поліції Віталій Коновалюк – на варті безпеки та правопорядку жителів Пристоличної громади. І кожен житель може звернутися до поліцейського офіцера, отримати допомогу чи консультацію. Про це повідомили на своїй сторінці у фейсбуці Поліцейські офіцери громад в Київській області.

Вказується, що до його території обслуговування входить вісім населених пунктів: Щасливе, Проліски, Чубинське, Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Безуглівка, Дударків та Займище.

«Поліцейська станція розташована за адресою: с. Щасливе, вул. Фестивальна, 39, де капітан поліції Віталій Коновалюк проводить прийом громадян щосереди з 09.00 до 11.00. Також прийом громадян здійснюється в інших населених пунктах за адресою: с. Велика Олександрівка, вул. Свято-Троїцька, 11 — щовівторка з 09.00 до 11.00 та в с. Дударків, вул. Гоголя, 62 — щовівторка з 11.30 до 13.30», – йдеться у повідомленні.

А ще правоохоронець закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху та швидкісного режиму, а пішоходам, особливо дітям, наголошує на важливості носіння у темну пору доби світлоповертальних елементів на одязі.

Варто додати, що напередодні новорічних свят поліцейський офіцер громади Віталій Коновалюк разом із працівниками служби у справах дітей Пристоличної сільської ради завітали до сімей, які потребують допомоги, і вручили діткам солодкі подарунки.

Share Button