Спеціалісти ДТЕК відновили світло 54 тисячам родин в Київській області після атаки росії на енергооб’єкти 15 листопада

ДТЕК повернув електропостачання 54 тисячам родин Київської області, які лишалися без світла ввечері 15 листопада через атаку росії на об’єкти критичної інфраструктури. О 03:50 16 листопада спеціалісти ДТЕК Київські регіональні електромережі закінчили ремонтні роботи та повернули світло клієнтам.

Упродовж вечора 15-го та ночі 16-го листопада спеціалісти ДТЕК повернули світло для 54 006 родин, які залишились знеструмленими через пошкодження електромереж компанії ракетними обстрілами.

Енергетики ДТЕК разом з органами влади, НЕК Укренерго й рятувальними службами зробили все можливе для скорішого відновлення електропостачання. У відновлювальних роботах було задіяно 30 спеціалістів ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Ситуація в енергосистеми залишається вкрай складною. Через те за командою НЕК Укренерго в Київській області 16 листопада застосовані екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. За оновленнями слідкуйте на

сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі та на сторінці компанії усоцмережі Facebook.

Просимо клієнтів відповідально ставитися до споживання електроенергії – вмикати енергоємні прилади по черзі і максимально знизити споживання електроенергії в пікові години з 6.00 до 11.00 та 17.00 до 23.00.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Київські регіональні електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, соцмережі, кол-центр, чат-боти в Telegram та Viber, які можна знайти за назвою «ДТЕК Київські регіональні електромережі».

Бережіть себе та рідних!

Віримо в перемогу!

Share Button