ДТЕК Київські регіональні електромережі розробив графік почергового електропостачання задля стабілізації енергосистеми в разі екстрених випадків

Через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури в Києві та Київській області в енергосистемі виникає дефіцит потужності, котрий може привести до масштабних аварій.

Аби попередити масштабні відключення та забезпечити світлом мешканців Київської області, компанія розробила спеціальні графіки почергового електропостачання. Вони застосовуються за розпорядженням державної компанії НЕК Укренерго і тільки в разі екстрених випадків дисбалансу енергосистеми.

В поточній складній ситуації для вашого комфорту ми розділили всі адреси області на 2 черги і обмежуватимемо постачання світла почергово. Відключення не перевищуватимуть 4 години. Якщо в енергосистеми існуватиме подальша потреба у стабілізації енергетики, відключатимуть наступну чергу.

1 черга – 06.00-10.00, 14.00-18.00 та 22.00-02.00.

2 черга – 10.00-14.00, 18.00-22.00 та 02.00-06.00.

Перші базові графіки опубліковані на сайті та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі, аби клієнти компанії могли заздалегідь спланувати використання електроприладів.

Якщо ваш населений пункт повторюється в кількох чергах – не хвилюйтесь, це означає, що відключення стосуватиметься різних вулиць. При цьому тривалість відключення вулиці не перевищуватиме 4 години. Найближчим часом опубліковані графіки будуть деталізовані конкретними вулицями. Слідкуйте за оновленнями на сайті та соцмережах компанії.

Звертаємося до клієнтів з проханням не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники, тощо) під час ранкового та вечірнього піків споживання з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

Бережіть себе та слідкуйте за повітряними тривогами!

Все буде Україна!

Share Button