Олексій Кулеба з робочим візитом відвідав Бориспільський район

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба минулої п’ятниці здійснив робочий візит до Бориспільського району. Спершу О. Кулеба разом із очільником Бориспільської РВА Русланом Дяченком та міським головою Борисполя Володимиром Борисенком відвідали КНП «Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування».

У лікарні посадовці поспілкувалися з директором медичного закладу Василем Лисицею та оглянули кімнати, де у планах розмістити ангіограф, придбаний коштом державного бюджету ще минулоріч. Наразі триває облаштування приміщення для встановлення дороговартісного обладнання.

До слова. Медичний апарат нового покоління у майбутньому допомагатиме боротися з патологіями судин серця та цереброваскулярними патологіями.

Також під час поїздки очільник Київської ОВА відвідав одну з міських шкіл та дитсадок Борисполя, перевірив стан укриттів та готовність закладів до нового навчального року, поспілкувався із працівниками.

«Безпека дітей – це пріоритет для нас. Розумію побоювання батьків щодо навчального процесу в режимі офлайн. Але сьогодні ми робимо максимум заходів для того, щоб облаштувати безпечні умови для дітей та учасників освітнього процесу», – прокоментував О. Кулеба.

На завершення робочого візиту очільник Київської ОВА провів нараду з керівництвом Бориспільської РВА, головами територіальних громад району та представниками територіальних підрозділів органів влади.

Під час наради Олексій Кулеба звернув увагу присутніх на першочергові завдання, що стоять перед очільниками Бориспільського району.

«В умовах повномасштабної війни Бориспільський район продовжує зберігати ділову активність, приймати вимушених переселенців та повертатися до звичного життя. Ми, в свою чергу, маємо дбати про безпеку та комфорт людей. Маємо діяти швидко, системно та результативно. Тому надважливо чітко та ефективно взаємодіяти між усіма гілками влади, службами та громадою. Маємо навчитися воювати та розвиватися одночасно», – підкреслив Олексій Кулеба.

Інф. пресслужби Київської ОВА

Share Button