Патріотичні футболки, ароматні квіти та солодощі: бориспільці на благодійному ярмарку зібрали понад 35 тисяч гривень для захисників України

4 червня містяни та гості Борисполя зібралися на терасі місцевої кав’ярні, аби зібрати гроші для захисників України. Про це повідомив «ТРС «Бориспіль» на своїй сторінці у фейсбуці.

Закрити планували одразу два завдання: перше – ремонт авто для хлопців із ЗСУ, друге – для друзів-прикордонників телерадіостудії, адже їм на схід потрібен новий квадрокоптер із тепловізором.

На продаж містяни принесли патріотичні футболки і шопери, домашні ароматні квіти, вироби hand made і солодощі. Колектив «ТРС «Бориспіль» також долучився до благодійного ярмарку і приготував декілька ексклюзивних лотів, зокрема і новеньку кепку, як у мера.

За словами журналістки «ТРС «Бориспіль» Олени Гринюк, 17500 грн вдалося зібрати на дрон для прикордонників завдяки цьому благодійному заходу.

«Всього зібрали понад 35 тисяч гривень, що є неймовірним результатом. Цю суму поділили на два, адже збирали нам на коптер, а інший збір – на авто для ЗСУ», – написала журналістка на своїй сторінці у Facebook.

Share Button