Укрпошта відкрила онлайн-магазин на eBay

АТ «Укрпошта» відкрило онлайн-магазин на міжнародному маркетплейсі eBay. Про це повідомила пресслужба компанії.

«За останній місяць марки Укрпошти стали популярними не лише в Україні, а й у світі. І я знаю, що багато іноземців хочуть придбати пам’ятні марки. Для їхньої зручності ми запустили магазин на eBay, який дозволяє здійснити покупку з будь-якого куточка світу», – сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Він зауважив, що, крім того, продаж на міжнародному маркетплейсі – це не лише про зручність та доступність, але і про диверсифікацію. Як показала практика, якщо зосередити марки на одному майданчику, він не витримує через великий наплив покупців.

«А тепер ми пропонуємо іноземним покупцям користуватися одними платформами, українським – іншими. Символічно, що Укрпошта, яка роками навчала українських підприємців, як відкрити та просувати власний магазин на маркетплейсах, в тому числі і на eBay, тепер сама відкриває магазин», – зазначив гендиректор Укрпошти.

Керівник департаменту комерційного розвитку на ринках, що розвиваються маркетплейсу eBay Алон Пастер, вітаючи вихід українського поштового оператора на світовий майданчик, відмітив: «Ми пишаємося тим, що беремо участь у розвитку малого та середнього українського бізнесу, і разом з Укрпоштою ми продовжимо підтримувати місцевий малий і середній бізнес, надаючи їм персональні консультації та інші переваги у рамках нашої програми зростання».

Віднині покупці в усьому світі можуть придбати світшоти з зображенням марки «Русскій воєнний корабль, іді …!», також магніти, нові марки «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!» та іншу українську філателістичну продукцію.

Онлайн-покупки на маркетплейсі Укрпошти передбачають благодійну складову – 5$ із кожного замовлення з маркою надійде на рахунок благодійного фонду KSE Foundation.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на три напрями: 1) допомога школам і дитячим садочкам оновлюватись після війни 2) організація логістики гуманітарних вантажів 3) гуманітарна допомога.

Міжнародний маркет-плейс eBay має понад 142 млн активних покупців в усьому світі на 190 ринках.

Нагадаємо, Укрпошта 12 квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!».

Марка «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!» випущена у продаж 23 травня.

Share Button