«Підняти бойовий дух та створити позитивний настрій гвардійцям»: виступ гурту «Катерина і бугаї» акторів театру імені І. Франка

Це був їх перший офіційний виступ, і хоч на підготовку було лише два тижні, вони зуміли зігратися. На концерті повинна була бути ще одна скрипка та ще один клавішний інструмент, але вся апаратура не вміщувалась в автобуси й артистам довелося імпровізувати та старатися ще більше. Катерина Артеменко, яка залишилась одна на «клавішах», грала відразу за трьох, передаючи всі емоції і драйв пісень.

«Наш гурт заснований спонтанно. Учасники гурту є акторами та музикантами театру імені Івана Франка, у деяких із них є свої гурти, але вони зібралися зараз для того, щоб підтримати бойовий дух і створити позитивний настрій військовим», – розповів музичний керівник гурту Олександр Кохановський.

Артисти виступали із своїми новими піснями «Хто ти є» Валерія Величка, «Я тебе» Михайла Матюхіна, «Купала» Михайла Кукуюка і «Коли скінчиться війна» Катерини Артеменко. Під час концерту вони викликали цілий спектр яскравих емоцій – від суму за рідним краєм до нестримного сміху від авторських віршів і пісень, просочених сучасним гумором.

Доречно сказати, що назва гурту виникла за п’ять хвилин до початку концерту, де за лаштунками його учасники разом придумали «Катерина і бугаї».

«Ми дуже вдячні вам за теплий прийом та відданість на концерті, ми раді, що змогли побачити посмішки на ваших обличчях. Хочемо побажати воїнам стійко витримати ті навантаження, що випали на вашу долю, солдатської вдачі та всім нам якнайшвидшого закінчення цієї війни нашою перемогою», – сказав О. Кохановський.

Своєю чергою гвардійці подякували артистам за цікаві пісні та емоції, що панували в залі, а також побажали творчих успіхів новоствореному музичному гурту.

Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ

Share Button