«…А ми тую червону калину підіймемо!»: артисти влаштували концерт для захисників та захисниць Батьківщини

На Київщині артисти Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України влаштували концерт для захисників та захисниць Батьківщини, повідомили у Національній гвардії України.

«…А ми тую червону калину підіймемо! А ми нашу славну Україну, гей, гей, розвеселимо!…», – слова саме цієї пісні можуть охарактеризувати ту атмосферу, яку створив у залі цей талановитий творчий колектив.

Через бойові дії, які зараз відбуваються в результаті повномасштабної агресії росії та попри складний час, артисти не припиняють свою роботу та продовжують творчу діяльність, пишуть нові пісні й готуються до виступів. Наприклад, Катерина Пушкіна, заслужена артистка України, сьогодні виступала з прем’єрою її пісні, яку вона написала вже під час війни.

«Сьогодні ми приїхали підтримати бойовий дух хлопців і дівчат. У кожного свій фронт і ми робимо все можливе на своєму. Деякі з наших артистів з перших днів війни знаходились у теробороні. Зараз, окрім творчої діяльності, багато артистів є волонтерами і роблять свій внесок у захист України», – сказав керівник мистецького колективу.

Своїми виступами артисти подякували гвардійцям за їх мужність та самопожертву в боротьбі з окупантами та висловили повагу і свою любов до усіх захисників та захисниць України.

Інф. «ТС»

Share Button